Homo fomo sexiens. 

|
Nechtový obchod na gélové nechty | Erotické pomôcky od top sexshop
TEMA: Ako vznikol clovek ? (prečítané 1008x) |
|
|
Darwin a Pánbožko nemusia byť nutne v opozícii. Stvorenie sveta popísané v Biblii je obrazom, nie doslovným opisom. Evolúcia prebieha stále, takže prečo nie - opice môžu byť ľudskými predkami, mutácie robia zázraky. Ale aj prvému atómu, prvej molekulke, z ktorej sa všetko vyvinulo, musel dať niekto základ.
|
|
...nj, sranda ako sa ľudia po stáročia snažia objasniť to... tisíce filozofov, duchovných, vedcov... a my obyčajní ľudkovia sedíme v krčme, varíme guláš, grilujeme... no nie je nám dobre ?
![]() ![]() Legenda stále žije... Akty X "Človek totiž vo svojej nedokonalosti a obmedzenosti ešte niekoľko storočí možno aj dlhšie bude iba tápať a neustále ovplyvnený ješitnosťou, nedôverčivosťou a inými rýdzo ľudskými vlastnosťami pochybovať a neveriť... čo je ale koniec-koncov človeku dané asi od Boha". [rom@n] Len raz ako dieťa vyslovíš svoje prvé slovo a urobíš svoj prvý krok, len raz môžeš prísť o panictvo a len raz dostaneš svoj prvý bozk. Na prijímaní dostaneš vždy iný kúsok z Krista a len raz dostaneš svoje posledné pomazanie. Sú veci, ktoré zažiješ len raz a nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Jediné, čo je vždy rovnaké, je vojna. Vojna sa nikdy nezmení. |
|
to hej, síce je nám dobre, ale popri tom, ako si naplním brucho a predtým ako zgegnem by som sa rád dozvedel aj skade som a načo som tu a nie skončiť ako zvieratko, ktoré si celý život obstarávalo iba potravu, aj práca je obstarávanie potravy
![]() |
|
istý Ind povedal, napísal, že to by mal byť rozdiel medzi nami a zvieratami, keď zarežeme kozu a druhá sa na to pozerá, nestará sa o to, že aj ona tak skončí, je jej to proste jedno a človeku by to nemalo byť, to by mal byť rozdiel medzi ľuďmi a zvieratami
/nemám nič proti zvieratám, inak/ |
|
inak zdravím všetkých v tomto fóre a som rád, že sa zaujímate...
mal som minulú prácu fajn a tak som tam veľa čítal, ha ha a teda som sa aj veľa dozvedel o podobných veciach a prelúskal som aj nejakých Danikenov, Hans-Joachim Zillmera - mimo iného aj jeho povestnú knihu Darwinov omyl - popič... kniha, snorím v biblii poteraz, čítal som hinduistov, korán, staré eposy a pod., o nejakých Annunakoch - bohoch, čo nás sem priviezli o podozrivo inteligentných a vyspelých kultúrach - egypt, mayovia a pod. no a teda lepšie ako pracovať, nie? ale zhrniem to, jeden život ľudský na to nestačí, aby sa človek niečo dozvedel zdá sa mi, že všetko, ale teda úplne všetko napísal človek to znamená, že všetky tie informácie o vzniku človeka, mimozemšťanoch, hocijakých lietajúcich tanieroch a javoch, život po živote a klišé v podobe svetla na druhom brehu a únosy mimozemšťanmi, bohovia všetkých druhov, náboženstvá, ktorých hlavní predstavitelia si prispôsobujú svoje pravidlá viery, aby išli s dobou... všetko je to ľahko napadnuteľné a nepodložené "ľahšie prejde ťava uchom ihly, ako boháč príde do neba..." na tomto sa chytí každý prečo? myslíte si, že ak by si naozaj niekto bol istý, o existencii neba, či ako si to už nazvete - Nirvána, raj, posmrtný život, ak by mal niekto hocijaké dôkazy, že niečo také existuje a chce tam stráviť to nekonečno, večnosť, nekonečnú blaženosť, Boha a to dobro, že by mu nestálo za to, tu na Zemi, sa neobklopovať materializmom a peknými vecami, ha ha osobne ja by som vydržal 70 rokov sušiť a potom Raj celú večnosť ![]() |
|
skončíme ako forma energie vo vesmíre, jej súčasť s toho sme aj vznikli
neplatí v prach sa obrátiš |
Používatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný používateľ nie je prítomný a 1 hosť