Sprostredkovávam objednávanie z eBay (ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de).
Viem zriešiť objednávky aj z iných eshopov.
K výslednej cene vám napíšem presne za čo platíte, nie ako niekto, že si prihodí 15-20 eur a tvári sa ako top seller.
Prečo by ste mi mali veriť ?
1. Budete mať moje osobné údaje.
2. Kvoli pár eurám si nebudem robiť problémy.
3. Väčšinou mi stačí poslať 50-80% z celkovej sumy (aby som mal istotu, že to s objednávkou myslíte važne) a zvyšok až pri preberaní tovaru.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nebojte sa mi napísať. Rád vam poradím so všetkým.
Na cene sa vždy vieme dohodnúť.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ide zima treba nové boty, bundy atd. Takže ak si neviete sami zriešit, napíšte mi br
Email: lukasmalik17 (zavinac) gmail.com
alebo PM tu na fore
Viem zriešiť objednávky aj z iných eshopov.
K výslednej cene vám napíšem presne za čo platíte, nie ako niekto, že si prihodí 15-20 eur a tvári sa ako top seller.
Prečo by ste mi mali veriť ?
1. Budete mať moje osobné údaje.
2. Kvoli pár eurám si nebudem robiť problémy.
3. Väčšinou mi stačí poslať 50-80% z celkovej sumy (aby som mal istotu, že to s objednávkou myslíte važne) a zvyšok až pri preberaní tovaru.
Nebojte sa mi napísať. Rád vam poradím so všetkým.
Na cene sa vždy vieme dohodnúť.
Ide zima treba nové boty, bundy atd. Takže ak si neviete sami zriešit, napíšte mi br
Email: lukasmalik17 (zavinac) gmail.com
alebo PM tu na fore

Načítavam...

News