Neda sa nevsimnut si, ze niektori ludia tu za den zavesia 10-15 videi a vzdy im zakladaju novu temu... Preco si nevytvoria par svojich tem
ako "moja zbierka domacich videi" a nedoplnaju postupne?
Ja by som to zakazal!!! Potom je tu milion tem a v kazdej jedno male video od toho isteho cloveka a vobec sa to neda potom prezerat.
Navrhoval by som, aby bolo na toto obmedzenie. Napriklad:
Max jedna tema denne s podobnym obsahom na kazde subforum.
Teda clovek ma napriklad do subfora XXX 10 kratkych videi kde su chalani baby jednotka dvojka trojka 4 plne filmy a 2 videa dvaja chlapi,zvery a iny hnus...
Takto by mohol z toho vytvorit 3 temy, s tym, ze podobny obsah da do jednej, alebo do nej dalsie doplni odpovedami.
Co vy na to?
ako "moja zbierka domacich videi" a nedoplnaju postupne?
Ja by som to zakazal!!! Potom je tu milion tem a v kazdej jedno male video od toho isteho cloveka a vobec sa to neda potom prezerat.
Navrhoval by som, aby bolo na toto obmedzenie. Napriklad:
Max jedna tema denne s podobnym obsahom na kazde subforum.
Teda clovek ma napriklad do subfora XXX 10 kratkych videi kde su chalani baby jednotka dvojka trojka 4 plne filmy a 2 videa dvaja chlapi,zvery a iny hnus...
Takto by mohol z toho vytvorit 3 temy, s tym, ze podobny obsah da do jednej, alebo do nej dalsie doplni odpovedami.
Co vy na to?

Načítavam...

), je totam super, ale chaos jak hovado...nie je nič horšie ako keď si každý robí na fore čo sa mu zachce a potom je v tom iný chaos..
News