games
loader Načítavam...
register

Vitajte Hosť ! Aktuálny čas je

Nechtový obchod na gélové nechty | Erotické pomôcky od top sexshop

TEMA: Iveta Bartošová (prečítané 2337x)

Cash: 0.00

Poslaťod miloso704 » Ned, 08. Apr 2007, 16:08

Obrázok

01 - Iveta Bartošová - Rozvíjej se poupátko - 03:15
02 - Iveta Bartošová - Znám jednu starou zahradu - 02:30
03 - Iveta Bartošová - Lásko - 02:55
04 - Iveta Bartošová - Kolikrát - 03:01
05 - Iveta Bartošová - Láska cestu zná - 03:00
06 - Iveta Bartošová - Jedna jediná - 03:31
07 - Iveta Bartošová - Píseň vandráka - 02:59
08 - Iveta Bartošová - Popelka - 03:22
09 - Iveta Bartošová - Růže ve sněhu - 03:22
10 - Iveta Bartošová - Já chci být vším - 03:11
11 - Iveta Bartošová - Tři oříšky - 03:48
12 - Iveta Bartošová - Mé přání - 03:44
13 - Iveta Bartošová - Můj Monte Cristo - 03:08

Iveta Bartošová - 2006 Jedna jediná

Total Size: 95,65 MB
Total Time: 00:41:46
Genre: Pop
Bitrate: 320
Samplerate: 44100
Ext: mp3
Mode: Joint Stereo

password:miloso704

down Pohlad Download - down RapidShare
Kód:Vybrať všetko
Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.
Overiť Linky

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Cash: 36,182.00
Môj oblúbenec: KONCO je oľúbenec

Re: Iveta Bartošová

Poslaťod Ansambla » Pia, 30. Máj 2008, 09:58

Obrázok Obrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - Jsem zpátky (CZ 2008) - Pop

Snaha, úsilí a píle, se kterými se Iveta Bartošová (42) dva měsíce připravovala na své comebackové turné s názvem "Jsem zpátky", se na jejím prvním koncertu v Mladé Boleslavi mimořádně vyplatily. Svým vystoupením totiž přítomné diváky doslova ohromila a dokázala tak, že má na to vrátit se do světa showbyznysu, který ji ve spojení s prášky a alkoholem strhl až na samé dno. Její nejtoužebnější přání, aby se na koncert dostavil její syn, sice nebylo vyslyšeno, ale na úspěchu jí to neubralo.

01 Nebe plné červánků
02 Nekonečná
03 Léto
04 Tři oříšky
05 Scházíš mi čím dál víc
06 Rozvíjej se poupátko
07 Láska má je zákon
08 Ve jménu lásky

MP3, CBR 320kbps, cover include rar, 70MB, bez hesla, RapidShare.com

Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.

Nefunkčnosť linkov: V prípade, že je link nefunkčný, dajte mi o tom vedieť na email v ktorom uveďte konkrétny príspevok v ktorom sú moje linky nefunkčné. Po obdržaní emailu to ihneď opravím.

Link
Naposledy upravil Ansambla dňa Ned, 04. Jan 2009, 13:50, celkovo upravené 1

Poslaťod Milanek5 » Pon, 27. Okt 2008, 20:09

Iveta Bartošová - Blízko nás

Obrázok

Track list:

01. Blízko nás
02. Útoč láskou
03. Dva roky prázdnin
04. Závod s mládím
05. Básníci
06. Dej mi ruku
07. Game Over
08. Nesmí se stát
09. Prozatím
10. V záři reflektorů
11. Portrét
12. Tichá píseň
13. Když láska schází

Velikost 63 Mb
Bitraz 192 kbs

Naposledy upravil Milanek5 dňa Štv, 13. Nov 2008, 15:15, celkovo upravené 2

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Poslaťod Ansambla » Štv, 06. Nov 2008, 08:23

Obrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - "22" (CZ 2008) - Pop

Dlhé chemlónové vlasy, vyzývavý drsný imidž, vysoké kozačky a prsia zdvihnuté v push-upke, to je nový imidž inak nežnej speváčky Ivety Bartošovej. Nový album Ivety Bartošovej má jednoduchý názov „22“. Presne toľko rokov robí Iveta sólovú kariéru, doteraz urobila dvadsaťdva albumov a dokonca aj Uhríněves, kde Iveta žije, je 22. pražský obvod. Preto sa album pokrstil 22. októbra o 22. hodine.

01 Kdo jsem já?
02 Majestát
03 Ty ...
04 Tady i tam
05 Pohádka
06 No tak si kousni
07 Rádci změn
08 Naléhání bolavých duší
09 22
10 Tichá píseň
11 Jako Fénix
12 Nebe plné červánků

MP3, VBR 190kbps, cover include rar, 68MB, bez hesla, RapidShare.com

[code]http://rapidshare.com/files/162871294/bartosova__iveta_22_2.rar/code]
Naposledy upravil Ansambla dňa Uto, 11. Nov 2008, 22:18, celkovo upravené 1

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Poslaťod Ansambla » Pia, 07. Nov 2008, 12:14

ObrázokObrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - Platinum Collection (CZ 3CD 2008) - Pop

Oblíbená edice Platinum Collection přináší další 3CD komplety. Jde tradičně o průřez tvorbou významných představitelů naší hudební scény. Za zajímavou cenu a s výraznými booklety může teď mít každý ucelený přehled o svých oblíbencích. V máji vyšla aj trojkompilácia Iveta Bartošová Platinum Collection, na ktorej sú všetky jej známe piesne, od prvého hitu Knoflíky lásky s Petrom Sepéšim až po September lady z albumu Dráhy hvězd.

CD1:
101 Láska má je zákon
102 Nekonečná
103 Tři oříšky
104 September Lady
105 Pomněnka
106 Spíme v kapkách deště
107 Loutno kouzelná
108 Skandál
109 Dřív než svíčka dohoří
110 Bílý kámen
111 Ve jménu lásky
112 Když láska schází
113 Útoč láskou
114 Až vítr odletí
115 Knoflíky lásky

CD2:
201 Rozvíjej se poupátko
202 Můj Monte Cristo
203 Nad jezerem
204 Znám jednu starou zahradu (+ P. Muk)
205 Podobáš se lásce mý
206 Šašek a Adriana (+ J. Korn)
207 Popelka
208 S láskou je kříž
209 Já chci být ti vším (+ D. Hůlka)
210 Juanita
211 Utíkám před tebou
212 Hej pane diskžokej
213 Láska cestu zná (+ P. Muk)
214 Jseš můj den
215 Víš lásko

CD3:
301 Léto
302 Nic nového pod sluncem
303 Jsem to já v představách
304 Sladké hlouposti (+ J. Korn)
305 Před zradou chrání mě dál tvá láska
306 Vím že jsi se mnou (+ D. Hůlka)
307 Scházíš mi čím dál víc
308 Z pekla štěstí (+ D. Hůlka)
309 Píseň o šlépějích
310 To je naše věc
311 Nevolej
312 Václavák
313 V zahradách
314 Návrat(+ M. David)
315 Dej mi ruku

MP3, CBR 320kbps, cover include rar, 370MB, bez hesla, RapidShare.com

Overiť Linky

Iveta Bartošová - Když ticho zpívá (2oo9)

Poslaťod mifoll » Pon, 21. Dec 2009, 14:01

Iveta Bartošová - Když ticho zpívá (2oo9)

Obrázok

Obrázok
Album se natáčelo za doprovodu Bohemian Symphony Orchestra Prague pod vedením dirigenta Martina Šandy ve studiu Za Vodou v Jílovišti. Obsahuje 11 vánočních skladeb včetně nového vánočního hitu Když ticho zpívá, který byl nasazen do rádií první týden v prosinci.
Všech 11 písní se na albu objeví také v instrumentální podobě. Produkce se ujal Karel Mařík, který je rovněž společně s textařem Petrem Šiškou autorem singlu Když ticho zpívá.

Obrázok
Obrázok
Overiť Linky

Obrázok

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Poslaťod Ansambla » Pon, 21. Dec 2009, 20:21

Obrázok

Iveta Bartošová - Když ticho zpívá (CZ 2009) - Pop

Česká speváčka Iveta Bartošová pokrstila 17.12.2009 svoj nový vianočný album Když ticho zpívá, ktorý vyšiel prostredníctvom vydavateľstva MME Mercury Music & Entertainment. Speváčka na ňom spolupracovala so skladateľom, aranžérom a producentom Karlom Maříkom a textárom Petrom Šiškom. Nový album je pokračovaním poslednej Bartošovej nahrávky s názvom 22 a obsahuje tradičné vianočné koledy ako napríklad Půjdem spolu do Betléma, Nesem Vám noviny alebo Tichá noc. Okrem toho sa na albume, ktorý sa nahrával od leta v štúdiu Karla Maříka, nachádza aj jedna nová skladba - Když ticho zpívá. Pre Bartošovú je to už v jej kariére druhý vianočný album, avšak podľa jej slov s tým prvým nie je príliš spokojná. "Je to môj druhý vianočný album, ale myslím, že ten prvý sa príliš nepodaril. Bolo naňho málo času a vzniklo pod iným vydavateľstvom. Som šťastná, že konečne vydávam tento album s Kájom Maříkom a s krásnou piesňou, ktorú napísal. Som šťastná, že Petr Šiška mi píše krásne texty, ktoré sú o mne," prezradila speváčka. "Je to moja prvá nahrávka, ktorú sama rada počúvam. Nikdy som svoje výtvory nepočúvala, ale tentoraz si tento album stále púšťam a je pravda, že ma dojíma," dodala Bartošová, ktorá sa priznala, že nahrávanie pre ňu nebolo jednoduché. "Album som nahrávala v zvláštnom rozpoložení. Samozrejme viete, že prežívam nejaké svoje vlastné životné obdobie, ktoré som nečakala, takže som všetky piesne poňala trochu inak, viac emotívne," vysvetlila 43-ročná držiteľka ocenenia Zlatý Slávik, ktorá momentálne už pracuje na ďalšej štúdiovke. Tá by mala vyjsť na prelome marca a apríla a pilotným singlom bude skladba Nahoru dolů.

01 Když ticho zpívá
02 Veselé vánoční hody (lidová)
03 Veselé vánoční hody (orchestr)
04 Půjdem spolu do Betléma (lidová)
05 Půjdem spolu do Betléma (orchestr)
06 Chtic, aby spal (hudba A.V. Michna)
07 Chtic, aby spal (orchestr)
08 Nesem Vám noviny (lidová)
09 Nesem Vám noviny (orchestr)
10 Pásli ovce valasi (lidová)
11 Pásli ovce valasi (orchestr)
12 Štedrej večer nastal (lidová)
13 Štedrej večer nastal (orchestr)
14 Jak jsi krásne neviňátko (lidová)
15 Jak jsi krásne neviňátko (orchestr)
16 Štěstí, zdraví, pokoj svatý (lidová)
17 Štěstí, zdraví, pokoj svatý (orchestr)
18 My tři králové (lidová)
19 My tři králové (orchestr)
20 Narodil se Kristus Pán (lidová)
21 Narodil se Kristus Pán (orchestr)
22 Tichá noc (hudba Franz X.Gruted)
23 Tichá noc (orchestr)

WMA, CBR 128kbps, cover included rar, 39MB, bez hesla

download z Rapidshare.com:
Overiť Linky

download z Hotfile.com:

download z Multiload.cz z Rapidshare.com; Czshare.com; Hellshare.com; Share-rapid.com; Quickshare.cz a Uloz.to:

Poslaťod Rado0123 » Ned, 18. Júl 2010, 11:56

Iveta Bartošová-Hej Pane Diskžokej `02

Žáner: Dance/Pop
Bitrate: 192 Kbps
Velkosť: 70,3 MB
Tracklist:
01.Hej Pane Diskžokej
02.Víš Lásko
03.Svíta
04.Když Láska Schází
05.Juanita
06.Útoč Láskou
07.Pěší Pták
08.Párkrát Do Roka
09.Václavák
10.Nic Nového Pod Sluncem
11.To Je Naše Věc
12.Letní Déšť
13.Sladké Hlouposti
14.Megamix

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Poslaťod Ansambla » Ned, 24. Okt 2010, 08:49

Obrázok

Iveta Bartošová - Děkuju vám, andělové (CZ 2010) - Pop

Není to tak dávno, co se Iveta Bartošová vytasila s hitovkou "Heja Heja". Svůj velký comeback, na který se několik měsíců připravovala fyzicky i psychicky, stvrdila koncem září dalším songem "Děkuju Vám, Andělové" Nazpívala ji Iveta Bartošová jako symbol údajného jejího životního postupu. Melodie sama o sobě není špatná, ale název písně je podle mě nevhodně formulovaný, ,,andělé" zní mnohem lépe, ,,andělové" zní vyloženě blbě a za správnou formu slova ,,děkuju" by taky nikomu ruka neupadla. Ale třeba to byl záměr. Samotný text písně je ale pěkný, pro nás alternativně zaměřené jistě zajímavý, možná i inspirativní. Některé fráze skutečně pěkně vystihují naše/vaše/moje zážitky s těmito bytostmi. Ačkoliv Iveta asi tuto píseň myslela spíše symbolicky a pravděpodobně na anděly nevěří.

01 Děkuju vám, andělové
02 Až až až
03 S tebou se neloučím
04 Heja Heja
05 Děkuju vám, andělové (radio verze)
06 Heja Heja (Magic Djs bongo mix)
07 Heja Heja (Magic Djs mix)
08 Heja Heja (Plonk! Berlín mix 2010)
09 Heja Heja (Jarek Šimek New mix)
10 Heja Heja(Tarabass radio edit)
11 Heja Heja (Dj Piere Dancefloor Radio Edit)
12 Heja Heja (Tarabas extended)
13 Heja Heja (Dj Piere Dancefloor extended Edit)
14 Děkuju vám, andělové (instrumental)
15 Heja Heja (instrumental)
16 S Tebou se neloučím (instrumental)

MP3, CBR 320kbps, 147 MB , bez hesla.

HOTFILE COM:

FILESERVE COM:
down Pohlad Download - down FileServe
Overiť Linky

Obrázok používateľa

Uploader
Uploader

Poslaťod Ansambla » Str, 16. Feb 2011, 13:57

IVETA BARTOŠOVÁ - reupload:

Obrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - "22" (CZ 2008) - Pop

Zoznam skladieb:
01 Kdo jsem já?; 02 Majestát; 03 Ty ...; 04 Tady i tam; 05 Pohádka; 06 No tak si kousni; 07 Rádci změn; 08 Naléhání bolavých duší; 09 22; 10 Tichá píseň; 11 Jako Fénix; 12 Nebe plné červánků

MP3, VBR 190 kbps, cover included rar, 65 MB, bez hesla

HOTFILE COM:

FILESERVE COM:
Overiť Linky

FREAKSHARE COM:

CZSHARE COM:

HELLSHARE COM:
down Pohlad Download - down HellShare
Overiť Linky

SHARE RAPID COM:
down Pohlad Download - down ShareRapid
Overiť Linky

=====================================================

ObrázokObrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - Jsem zpátky (CZ 2008) - Pop

Zoznam skladieb:
01 Nebe plné červánků; 02 Nekonečná; 03 Léto; 04 Tři oříšky; 05 Scházíš mi čím dál víc; 06 Rozvíjej se poupátko; 07 Láska má je zákon; 08 Ve jménu lásky

MP3, CBR 320 kbps, covers included rar, 66 MB, bez hesla

HOTFILE COM:

FILESERVE COM:
Overiť Linky

FREAKSHARE COM:

CZSHARE COM:

HELLSHARE COM:
Overiť Linky

SHARE RAPID COM:
Overiť Linky

ObrázokObrázok

IVETA BARTOŠOVÁ - Platinum Collection (CZ 3CD 2008) - Pop

Zoznam skladieb:
CD1:; 101 Láska má je zákon; 102 Nekonečná; 103 Tři oříšky; 104 September Lady; 105 Pomněnka; 106 Spíme v kapkách deště; 107 Loutno kouzelná; 108 Skandál; 109 Dřív než svíčka dohoří; 110 Bílý kámen; 111 Ve jménu lásky; 112 Když láska schází; 113 Útoč láskou; 114 Až vítr odletí; 115 Knoflíky lásky; CD2:; 201 Rozvíjej se poupátko; 202 Můj Monte Cristo; 203 Nad jezerem; 204 Znám jednu starou zahradu (+ P. Muk); 205 Podobáš se lásce mý; 206 Šašek a Adriana (+ J. Korn); 207 Popelka; 208 S láskou je kříž; 209 Já chci být ti vším (+ D. Hůlka); 210 Juanita; 211 Utíkám před tebou; 212 Hej pane diskžokej; 213 Láska cestu zná (+ P. Muk); 214 Jseš můj den; 215 Víš lásko; CD3:; 301 Léto; 302 Nic nového pod sluncem; 303 Jsem to já v představách; 304 Sladké hlouposti (+ J. Korn); 305 Před zradou chrání mě dál tvá láska; 306 Vím že jsi se mnou (+ D. Hůlka); 307 Scházíš mi čím dál víc; 308 Z pekla štěstí (+ D. Hůlka); 309 Píseň o šlépějích; 310 To je naše věc; 311 Nevolej; 312 Václavák; 313 V zahradách; 314 Návrat(+ M. David); 315 Dej mi ruku

MP3, CBR 320 kbps, covers included rar, 357 MB, bez hesla. Súbory na stiahnutie môžete vzájomne kombinovať.

HOTFILE COM:

FILESERVE COM:
Overiť Linky

FREAKSHARE COM:

CZSHARE COM:

HELLSHARE COM:
Overiť Linky

SHARE RAPID COM:
Overiť Linky

Obrázok

Iveta Bartošová - Když ticho zpívá (CZ 2009) - Pop

Zoznam skladieb:
01 Když ticho zpívá; 02 Veselé vánoční hody (lidová); 03 Veselé vánoční hody (orchestr); 04 Půjdem spolu do Betléma (lidová); 05 Půjdem spolu do Betléma (orchestr); 06 Chtic, aby spal (hudba A.V. Michna); 07 Chtic, aby spal (orchestr); 08 Nesem Vám noviny (lidová); 09 Nesem Vám noviny (orchestr); 10 Pásli ovce valasi (lidová); 11 Pásli ovce valasi (orchestr); 12 Štedrej večer nastal (lidová); 13 Štedrej večer nastal (orchestr); 14 Jak jsi krásne neviňátko (lidová); 15 Jak jsi krásne neviňátko (orchestr); 16 Štěstí, zdraví, pokoj svatý (lidová); 17 Štěstí, zdraví, pokoj svatý (orchestr); 18 My tři králové (lidová); 19 My tři králové (orchestr); 20 Narodil se Kristus Pán (lidová); 21 Narodil se Kristus Pán (orchestr); 22 Tichá noc (hudba Franz X.Gruted); 23 Tichá noc (orchestr)

WMA, CBR 128kbps, covers included rar, 39 MB, bez hesla

HOTFILE COM:

HOTFILE COM:

FILESERVE COM:
Overiť Linky

FREAKSHARE COM:

CZSHARE COM:

HELLSHARE COM:
Overiť Linky

SHARE RAPID COM:
Overiť Linky

Multiload.cz
z Czshare.com; Hellshare.com; Share-rapid.com; Quickshare.cz a Uloz.to:
Ďalší

Späť na SK/CZ Hudba

Späť na Obsah

Kto je on-line

Používatelia prezerajúci fórum: kibic a 1 hosť

pohlad, pohlad.sk, www.pohlad.sk, warez, bluwar, filmy, hry, hudba, online filmy, online tv, xxx, porno, download, songs, music, google, wikipedia, dvd, download, sk, cz-dabbing, rychly prachy, online, rapidshare.com, rapidshare, megaupload, netload, flyshare, hellshare, quickshare, uloz, czshare, share-rapid, upnito, cobrashare, forum, crack, hack, movies, filmy, games, hry, adult, +18, download, zadarmo, free, upload, hovorene slovo, music, hudba, mp3, mp4, software, programy, grafika, mobil, non-windows, windows, ebooks, piracy, Divx, xvid, sutaze filmy, filmy cz, filmy sk, filmy zadarmo, filmy zdarma, games, hry, hudba, hudba cz, hudba hity, hudba sk, hudba stiahnutie, hudba zadarmo, hudba zdarma, hudbu, hudby, ke stažení, movies, mp3, mp3 alba, mp3 cz, mp3 hity, mp3 hudba, mp3 melodie, mp3 mobil, mp3 na, mp3 sk, mp3 stahovat, mp3 stiahnutie, mp3 zadarmo, mp3 zdarma, online filmy, online filmy cz, pesnicky, pesnicky mp3, pesničky, slovenske mp3, software, soundtracky, stahnout filmy, stahnout mp3, stahovani, stahovanie, stahovanie hudby, stahovanie mp3, stahování, stahuj, stahuj hry, stahuj hudbu, stahuj mp3, stahuj software, stahuj videoklip, stahuj zadarmo, stahuj zdarma, stahujmp3, stazeni, stiahni hudbu, sťahovanie, sťahovanie hudby, sťahuj, warez cz, warez forum, zdarma
TOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlistTOPlist