MIRIAM KLIMENTOVÁ - Prímerie (SK 2005) - Pop
Miriam Klimentová je známa aj ako vokalistka rôznych slovenských hudobných skupín a interpretov ako sú napr.: Salko, Robo Kazík, Peter Stašák, Dušan Grúň, Jadranka... Momentálne úzko spolupracuje so štúdiom MUSAE POLYMNIA a podieľa sa na množstve projektov, ktoré u nás vznikajú. Na albume Prímerie spolupracovali Peter Šíma - hudba, texty, programovanie a klávesové nástroje, gitary, vokály a Miriam Klimentová – texty, spev, vokály. Sú to slovenské pesničky s nádychom jadranskej melodiky.
01 Prímerie
02 Si pre mňa stvorený
03 Dalmatínka
04 Láskou lásku chráň
05 Šťastie z pekla
06 Už mi nezakážeš
07 Miesto rúk mať krídla
08 Čiara lásky
09 Nechcem ťa ztrácať
10 Čo ma s tebou spája
11 Láska je zákon
12 Folkfloor Medley
MP3, CBR 128kbps, cover include rar, 50MB, bez hesla
download #1 z Rapidshare.com:
- Kód:Vybrať všetko
Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.
Nefunguje vám download zo secured.in? Neotvorí sa vám dialógové okno? Preto je veľmi dôležité, aby všetky pop-up okná, ktoré Secured.in vyžaduje, boli vo vašom internetovom prehliadači povolené, inak sa sťahovať nebude dať. Povolte všetky pop-up okná ktoré Secured.in vyžaduje.
Nefunkčnosť linkov: V prípade, že je link nefunkčný, dajte mi o tom vedieť na email v ktorom uveďte konkrétny príspevok v ktorom sú moje linky nefunkčné. Po obdržaní emailu to ihneď opravím.

Načítavam...

News