Tublatanka - Live 25 rockov (SK 2CD 2010) - Rock
Na Vianočný trh 2010 vychádza skupine Tublatanka nové DVD 25 ROCKOV LIVE, na ktorom sa nachádza prierez všetkých najlepších a najznámejších skladieb od prvého CD albumu až po predposledné CD Patriot, ktoré boli natočené naživo v Prahe v Retro Music Hall v decembri v roku 2009 kvalitnou video a audio technikou. Bonusom na tomto audiovizuálnom zázname sú zadarmo až 2 audio CD zachytávajúce dva pražské koncerty 25 ROCKOV LIVE! Tento nový DVD album je naozaj úprimný a zaznamenaný s autentickou koncertnou atmosférou aj všetkou "špinou" bez opravovania, prespievania alebo pridávania ďalších playbackov v štúdiu. Záznam na DVD prináša poctivý rockový koncert s 18-timi skladbami Tublatanky, ktorý trvá 1 hodinu a 48 minút. Na CD je o jednu skladbu navyše, o skladbu "Bez tvojej lásky"
CD1:
101 Démon pomsty
102 Šlabikár
103 Dajte mi na to liek
104 Ja sa vrátim
105 Dnes
106 Zostaň so mnou
107 Môj starý dobrý kabát
108 Šikmooká
109 Matka
110 sólo na basovú gitaru a bicie
CD2
201 Vo veľkej škole dní
202 Cítim sa fajn
203 Rieka
204 Pieseň pre Doda
205 Skúsime to cez vesmír
206 Pravda víťazí
207 Poďme bratia do Betlehema
208 Žeravé znamenie osudu
209 Bez tvojej lásky
MP3, CBR 256 kbps, covers included rar, 232 MB, bez hesla. Súbory na stiahnutie môžete vzájomne kombinovať.
HOTFILE COM:
- Kód:Vybrať všetko
Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.
FILESERVE COM:
Pohlad Download -
FileServe- Kód:Vybrať všetko
Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.
FREAKSHARE COM:
CZSHARE COM:
MULTILOAD CZ
MultiShare.cz; Hellshare.com; Share rapid; Uloz.to a Quickshare.cz:

Načítavam...

News