- Kód:Vybrať všetko
Obsah CODE sa zobrazuje len registrovaným. Prosím pre zobrazenie sa registrujte alebo prihláste.

|
Nechtový obchod na gélové nechty | Erotické pomôcky od top sexshop
TEMA: TES IV Oblivion (prečítané 918x) |
|
![]() |
|
Branis pjosim hoď nejaké info.... niečo mi to hovorí ale neviem presne čo
POHLADNICA ..... to je náš chlast !!!
|
|
Po smrti cisára, zostal Tamrielský trón opustený. To je veľmi nebezpečná situácia, pretože len vládca Tamrielu dokáže udržať zavretú bránku Oblivionu, miesta pekla a všetkých príšer a démonov. Aby ste zastavili príval temných síl, musíte nájsť následníka trónu. Jedine tak zabránite skaze Tamrielov.
Oblivion je pokračovaním najlepšieho a najpredávanejšieho RPG v súčasnosti od spoločnosti Bethesda Softworks. Tvorcovia sa pri vývoji zamerali predovšetkým na hrateľnosť a tak je každé pokračovanie série lepšie. Tentoraz dochádza k výraznému prepracovaniu súbojov, ktoré uvidíte z pohľadu prvej osoby. Tvorcovia sa rozhodli zredukovať strelné zbrane len na luk a šípy, tých je ale zato niekoľko druhov. Predovšetkým je ale detailne prepracovaná ich fyzika, počnúc od trajektórií letu a končiac dopadom šípu na rôzne povrchy. Pre hráča tužiaci len po splnení hlavných dejových línií bola pridaná smerovka, ktorá ich navedie k najbližšej hlavnej úlohe. Všetci ostatný si potom môžu užívať slobodu pohybu po Cyrodiili (hlavné mesto), ďalších častiach Tamrielu a dokonca i Oblivionu. K skvelému zážitku by mala pomôcť Radiant AI, ktorá dodáva všetkým NPC postavám reálne chovanie. Všetko je rozvinuté so skvelým grafickým spracovaním, vďaka ktorému sa vám bude v svete Tamriel naozaj páčiť a budete si tu užívať každú sekundu hry. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
THE ELDER SCHOLLS 4 : OBLIVION [hra] [4290 MB] [CS,9]
Cover ![]() Screens
Minimálne požiadavky: Windows XP 512 MB RAM 2 Ghz processor 128 MB Direct3D compatible video card Odporúčané požiadavky: 3 Ghz processor 1 GB RAM ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card Download
Password
![]() Ak chcete nieco zaujimave upladnut, napiste mi. Uploadujem len na CS. Vsetky hesla su spravne (pri kopirovani si dajte pozor na prazdnu medzeru na konci,ktoru casto pridava). V prípade vypísania pri dakom parte CRC chyby,treba ho len znovu stiahnuť a nevypisovat. Tato sprava ma len informacny charakter. Nesluzi ako navod pre ziskavanie nelegalnych kopii a ani to nijako nepodporuje ! |
|
Prosím vás mohli by ste mi poslať link na samostatný crack na oblivion-taký čo je bezpečný. diky moc
![]() |
|
Oblivion CZ/SK (2006)
![]()
![]() DOWNLOAD: Pohlad Download - HellShare
Zvlášť Slovenčina: Pohlad Download - HellShare
Zvlášť Čeština: Pohlad Download - HellShare
BEZ HESLA |
Používatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný používateľ nie je prítomný a 1 hosť