aby ste uz do mna nehustili tak nech sa paci tu to je .. ale uz je vecer a mne sa nechce hladat vsetko co mam na dvd... tak ak budete mat specialne poziadavky tak len povedzte a co nemam mozem mat
Linux : Lase,Linux Knoppix 2.3,Slax
MacOs : par programikov …
CD/DVD : Alcohol 120% 1.9.5.3150, Clone DVD asi 3 verzie, Copy DVD movie software, DivX to dvd, DVD
- decrypter
- Fab platinum
- shrink
- x player pro
- fab decrypter
- free dvd
- power dvd
Nero 7.2.0.3, Nero burning rom 6.6.0.3, scorpion cheater 2.05
, WINDVD 7, Windvdcreator,
Deskop : Adobe : photoshop, acrobat , ilustrator,
Analog clock, BS player, Coreldraw X3, office 2003
, ps translator, pawer strip-uzitocny program na ovladanie svetlosti monitora atd …, Total commander, Picture wiever, Super utilites, Corel, InfranView, Fineprint, Iconcool studio,
Internet : Borg, Firefox,opera, skype , icq, team speak, miranda, hamachi, flashget, msn…
Multimedia : Adobe-Audition,premie pro, Windows media player 10, Winamp, Quicka time,
Ochrana PC : Ad-were, Firewall- comodo personal a filseclab personal… uspech 32, panda antivirus , Kaspersky antivirus,
Rozne : deamon tools , directX 9, Tinght vnc
A este stranse vela ale uz nevladzem pisat.. (skor hladat to.. vsatko ostatne mam na DVD) tak si povedzte a ja sa pokusim vyhoviet kazdemu
Linux : Lase,Linux Knoppix 2.3,Slax
MacOs : par programikov …
CD/DVD : Alcohol 120% 1.9.5.3150, Clone DVD asi 3 verzie, Copy DVD movie software, DivX to dvd, DVD
- decrypter
- Fab platinum
- shrink
- x player pro
- fab decrypter
- free dvd
- power dvd
Nero 7.2.0.3, Nero burning rom 6.6.0.3, scorpion cheater 2.05
, WINDVD 7, Windvdcreator,
Deskop : Adobe : photoshop, acrobat , ilustrator,
Analog clock, BS player, Coreldraw X3, office 2003
, ps translator, pawer strip-uzitocny program na ovladanie svetlosti monitora atd …, Total commander, Picture wiever, Super utilites, Corel, InfranView, Fineprint, Iconcool studio,
Internet : Borg, Firefox,opera, skype , icq, team speak, miranda, hamachi, flashget, msn…
Multimedia : Adobe-Audition,premie pro, Windows media player 10, Winamp, Quicka time,
Ochrana PC : Ad-were, Firewall- comodo personal a filseclab personal… uspech 32, panda antivirus , Kaspersky antivirus,
Rozne : deamon tools , directX 9, Tinght vnc
A este stranse vela ale uz nevladzem pisat.. (skor hladat to.. vsatko ostatne mam na DVD) tak si povedzte a ja sa pokusim vyhoviet kazdemu

moje uploady su na edisk.cz nahraj.cz a su bud bez helsa alebo s heslom "Marek16" 

Načítavam...

jinak mi pouze vadí že tam nejsou celá cd ale poze se dá stahovat po písničkách jinak super moc doporučuji.......... 

News