Tak sa pochváľte pohladkovia
Ako ste prežili dnešný deň? Čo vás potešilo a naopak čo vás naštvalo?
Ako ste prežili dnešný deň? Čo vás potešilo a naopak čo vás naštvalo?Načo ísť do neba, keď celú bandu kamošov budem mať v pekle...

|
Nechtový obchod na gélové nechty | Erotické pomôcky od top sexshop
TEMA: Aký ste dnes mali deň? (prečítané 2488x) |
|
Tak sa pochváľte pohladkovia
Ako ste prežili dnešný deň? Čo vás potešilo a naopak čo vás naštvalo?Načo ísť do neba, keď celú bandu kamošov budem mať v pekle...
![]() |
|
Dnes bolo tak lazo-plazo
povalovanie sa doma, trosku som pomohol bibke s upratovanim, no teda velmi nie, ale aspon som sa snazil nezavadzat a taaak...![]() Legenda stále žije... Akty X "Človek totiž vo svojej nedokonalosti a obmedzenosti ešte niekoľko storočí možno aj dlhšie bude iba tápať a neustále ovplyvnený ješitnosťou, nedôverčivosťou a inými rýdzo ľudskými vlastnosťami pochybovať a neveriť... čo je ale koniec-koncov človeku dané asi od Boha". [rom@n] Len raz ako dieťa vyslovíš svoje prvé slovo a urobíš svoj prvý krok, len raz môžeš prísť o panictvo a len raz dostaneš svoj prvý bozk. Na prijímaní dostaneš vždy iný kúsok z Krista a len raz dostaneš svoje posledné pomazanie. Sú veci, ktoré zažiješ len raz a nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Jediné, čo je vždy rovnaké, je vojna. Vojna sa nikdy nezmení. |
|
aj to sa počíta ![]() |
|
|
... včera to bolo celkom také lážo - plážo doma som sa iba tak povaľoval ako nejaké poleno tak ma odložili do kachiel a zakúrili so mnou
... ale nie hodili ma do krbu , ale dnes je to už celkom iné dnes ma šmarili ako popol do popolnice ... ... teraz trochu vážnejšie , včera som sa nejako od roboty netrhal , ale dnes máááličko pomáham Kačenke v kuchyni , lebo pečie na zajtrajšiu oslavu babkiných 70- tin takže niekto musí aj pekáče povylizovať ... |
|
tak moment...snad se neflákáte šici doma?? to snad jen já byl v robotě?? navíc mě tam nasr** kolega,všecko odflakuje a šéf se už chystá nám šáhnout na prachy kua ![]() učenej z nebe nespad
![]() ![]() s úsměvem jde všechno líp oslavenci Pohlad.sk http://www.mikes666.ic.cz/stranky/kalendar.html 92% teenagerov počúva hip-hop, ak patríš medzi zvyšných 8% alebo si tiež normálny, hoď si toto do podpisu. Bůh miluje ateisty, protože ho neobtěžují svými problémy!!! Neexistují velké problémy, existují jen malá kladiva! |
|
kua Mikesu, vidis ako sa na tom Slovensku mame
Ale nie... vcera sme mali st. sviatok dnes sme uz hadam aj daco robili, vsak hosi U nas bolo tak polopracovne a polonakupne a bol bohuzial jeden z tych dni, ked sme viac minuli ako zarobili Ja by som tie obchody zrusil, co vy na to ? ![]() Legenda stále žije... Akty X "Človek totiž vo svojej nedokonalosti a obmedzenosti ešte niekoľko storočí možno aj dlhšie bude iba tápať a neustále ovplyvnený ješitnosťou, nedôverčivosťou a inými rýdzo ľudskými vlastnosťami pochybovať a neveriť... čo je ale koniec-koncov človeku dané asi od Boha". [rom@n] Len raz ako dieťa vyslovíš svoje prvé slovo a urobíš svoj prvý krok, len raz môžeš prísť o panictvo a len raz dostaneš svoj prvý bozk. Na prijímaní dostaneš vždy iný kúsok z Krista a len raz dostaneš svoje posledné pomazanie. Sú veci, ktoré zažiješ len raz a nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Jediné, čo je vždy rovnaké, je vojna. Vojna sa nikdy nezmení. |
|
... obchody by som ani nerušil
, skôr by sa zišlo nejako zariadiť aby sme zarábali toľko, koľko v tých obchodoch potrebujeme ... |
|
Mikeši... tak kolegovi podstrč na stoličku pripinačky pripinačky namoč do nejakého štipľavého roztoku aby ho to bolelo za mesiac veď už dávno neplatí to České okrídlene príslovie nedelat a vydelat |
|
veru neplati... skor by som pobedal ze plati "Zlatý český ručičky"
...a dnes pohoda den, pol dna prsalo, teraz vykuklo slunicko... uvidime co pride vecer ![]() ![]() Legenda stále žije... Akty X "Človek totiž vo svojej nedokonalosti a obmedzenosti ešte niekoľko storočí možno aj dlhšie bude iba tápať a neustále ovplyvnený ješitnosťou, nedôverčivosťou a inými rýdzo ľudskými vlastnosťami pochybovať a neveriť... čo je ale koniec-koncov človeku dané asi od Boha". [rom@n] Len raz ako dieťa vyslovíš svoje prvé slovo a urobíš svoj prvý krok, len raz môžeš prísť o panictvo a len raz dostaneš svoj prvý bozk. Na prijímaní dostaneš vždy iný kúsok z Krista a len raz dostaneš svoje posledné pomazanie. Sú veci, ktoré zažiješ len raz a nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Jediné, čo je vždy rovnaké, je vojna. Vojna sa nikdy nezmení. |
Používatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný používateľ nie je prítomný a 1 hosť