Si vôbec??????????????????????

|
Nechtový obchod na gélové nechty | Erotické pomôcky od top sexshop
TEMA: dotazy na šéfa rom@na (prečítané 719x) |
|
|
|
|
Zdravim,chcem sa opytat,odkedy je to tu zmenene?Bol som tu naposledy (vraj) pred rokom,ale to bol este stary pohlad...len sa mi zda,ze to tu je akesi mrtve,na starom pohlade bolo viac aj uzivatelov a aj prispevkov...nechcem robit zle,ale zda sa mi to tu dost neprehladne a je tu aj dost chyb (gramatickych)...aspon v nazvoch by malo vsetko "sediet",ci nie?
![]() |
|
Hmmm, no vies doba sa meni, uzivatelia sa presuvaju na ine internetove projekty, fora uz trochu zaostavaju, ale my zijeme a to je hlavne. Ked vies o nejakych chybach tak sem s nimi, pozrieme sa na to.
![]() Legenda stále žije... Akty X "Človek totiž vo svojej nedokonalosti a obmedzenosti ešte niekoľko storočí možno aj dlhšie bude iba tápať a neustále ovplyvnený ješitnosťou, nedôverčivosťou a inými rýdzo ľudskými vlastnosťami pochybovať a neveriť... čo je ale koniec-koncov človeku dané asi od Boha". [rom@n] Len raz ako dieťa vyslovíš svoje prvé slovo a urobíš svoj prvý krok, len raz môžeš prísť o panictvo a len raz dostaneš svoj prvý bozk. Na prijímaní dostaneš vždy iný kúsok z Krista a len raz dostaneš svoje posledné pomazanie. Sú veci, ktoré zažiješ len raz a nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Jediné, čo je vždy rovnaké, je vojna. Vojna sa nikdy nezmení. |
|
Tak len tak v rychlosti skusim na uvodnej stranke Statistiky by mohlo byt Štatistiky,potom vo väzení,neviem,ci sa to da,ale chybaju tam ä namiesto vAzenie a v dlzke uväznenia je preklep,namiesto mesiace su tam mesacie...ale nechcem kritizovat,je to vase forum,tak je na vas,ako to bude
..a este PS: skusal som par linkov a z 10 prispevkov bolo 9 nefunkcnych,nemali by sa vyradovat do odpadkov? |
|
Používatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný používateľ nie je prítomný a 1 hosť